Dyqani Shqiptar Official Albanian Shop UK

Featured

Abonim 1 Muaj Digitalb HD

Abonim 1 Muaj Digitalb HD

Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet High Definition (DIGITALB + HD) të platformës, si..

£18.00

Abonim 3 Muaj Digitalb HD

Abonim 3 Muaj Digitalb HD

Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet High Definition (DIGITALB + HD) të platformës, si..

£45.00

Abonim 12 Muaj Digitalb HD

Abonim 12 Muaj Digitalb HD

Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet High Definition (DIGITALB + HD) të platformës, si..

£129.00 £145.00

Digitalb Karta Zyrtare (Bosh)

Digitalb Karta Zyrtare (Bosh)

Një kartë plastike që përmban një mikroqark kompjuterik, me anë të të cilit menaxhohet abonimi dhe d..

£15.00

FlyBOX Digitalb HD

FlyBOX Digitalb HD

FlyBOX satelitor, është dekoderi i DIGITALB, i cili mundëson funksione si :Linear TV SD-HD-3D, trans..

£99.00

Mini FlyBOX Digitalb HD

Mini FlyBOX Digitalb HD

FlyBOX Mini satelitor, është dekoderi i DIGITALB, i cili mundëson funksione siLinear TV SD-HD-3D, tr..

£69.00

TiBO IPTV + Paketa PLATINIUM 12MUAJ

TiBO IPTV + Paketa PLATINIUM 12MUAJ

TiBO eshte platforma e pare shqiptare qe ofron te gjitha kanalet e paketes Digitalb permes interneti..

£299.00 £309.00

TiBO IPTV + Paketa GOLD 12MUAJ

TiBO IPTV + Paketa GOLD 12MUAJ

TiBO eshte platforma e pare shqiptare qe ofron te gjitha kanalet e paketes Digitalb permes interneti..

£259.00 £265.00

Aparat marrës Tring Satelitor HD-S2P

Aparat marrës Tring Satelitor HD-S2P

Aparati Tring Satelitor S2PHD/3DDekoderi i ri SATELITOR pranon formatin e transmetimit HD por edhe ..

£69.00

Tring Smart Card

Tring Smart Card

Një kartë plastike që përmban një mikroqark kompjuterik, me anë të të cilit menaxhohet abonimi dhe d..

£15.00

Abonim Tring 1 mujor

Abonim Tring 1 mujor

Abonim/Subscription 1MUAJ TRING TV Përjeto pasionin unik me Platformën Tring Satelitor. Më shum..

£15.00

Abonim Tring 3 mujor

Abonim Tring 3 mujor

Abonim/Subscription 3MUAJ TRING TVPërjeto pasionin unik me Platformën Tring Satelitor. Më shumë se 5..

£39.00

Abonim Tring 6 mujor

Abonim Tring 6 mujor

Abonim/Subscription 6MUAJ TRING TVPërjeto pasionin unik me Platformën Tring Satelitor. Më shumë se 5..

£62.00

Abonim Tring 12 mujor

Abonim Tring 12 mujor

Abonim/Subscription 12MUAJ TRING TV Përjeto pasionin unik me Platformën Tring Satelitor. Më shu..

£109.00 £129.00

Digitalb HD Extra Premium 3 mujore

Digitalb HD Extra Premium 3 mujore

Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet High Definition (DIGITALB + SuperSport) të platfo..

£79.00 £82.00

Digitalb HD Extra Premium 12 mujore

Digitalb HD Extra Premium 12 mujore

Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet High Definition (DIGITALB + SuperSport) të platfo..

£239.00 £245.00