Per Ne

Distributor te Autorizuar per Digitalb & Tring ne ANGLI

    

  • Produkte te cilesise se larte
  • Sherbimi me i mire ndaj klientit
  • Ndihme teknike Falas

 Shpejt-Sigurt- Aktivizimi i menjehershem! 

Ne jemi Shites te Autorizuar te paketave dhe pajisjeve Digitalb dhe Tring. 

Tel: 0207 129 7470 Email: Info@dyqanionline.co.uk

Orari Punes

E HENE 10am - 7pm
E MARTE 10am - 7pm
E MEKURE 10am - 7pm
E ENJTE 10am - 7pm
E PREMTE 10am - 7pm
E SHTUNE 10am - 7pm
E DIEL 10am - 4pm