Product

DigitAlb Zapper Dekoder SATELITOR

£79.00

New product

Quantity

Dekoder Satelitor:

DigitAlb sjell për herë të parë Dekoderin e RI Satelitor, me një çmim mjaft joshës!
Me këtë dekoder do të shihni të gjitha kanalet e platformës Satelitore DigitAlb si dhe të shumta ndërkombëtare ne format HD e SD, me transmetime Mpeg4.